Wannes en Noud op de set Ongeveer een maand geleden schreef ik dat jullie wel meer zouden horen van de film. Wel, ik heb er zelf nog niet veel van gezien. Het probleem is dat we de beelden nog altijd niet in een bruikbare vorm op de computer hebben en dat we geen deck of camera hebben waarmee we de tapes kunnen afspelen. Ge├»nteresseerden kunnen deze thread op dvinfo.net doorlezen. De korte inhoud gaat als volgt: een JVC HD200 camera en Final Cut Pro werken niet echt goed samen. Het probleem kan overal zitten: bij de camera (bij opname) of bij het capturen (we hebben alle beelden ingeladen maar ze zijn niet bruikbaar): de computer kan een probleem hebben gehad, de deck (JVC BR-50) kan niet de juiste firmware hebben gehad of er kan een probleem met een schijf geweest zijn…

In ieder geval heb ik nu nog maar een paar shots kunnen bekijken. Van monteren is helemaal geen sprake. Wordt vervolgd…