‘t Is weeral een hele tijd geleden dat ik hier nog iets heb geschreven. Een kleine update:

  • De kortfilm die ik verleden schooljaar heb opgenomen is nog altijd niet gemonteerd — tenminste, ik heb nog altijd niets gezien. Dit ligt aan mijn “monteur” waarmee het onmogelijk afspreken is en aan…
  • Het feit dat ik begonnen met een opleiding (toneel) regie aan de Academie in Lier bovenop mijn Film- en Video opleiding in Antwerpen en…
  • Het feit dat ik terug samen met Ilse een toneelstuk regisseer voor mijn geliefde Strontvliegen (zie ook dit en dit).

We gaan ons dit jaar met De Strontvliegen wagen aan Shakespeare, Midzomernachtsdroom om preciezer te zijn. Natuurlijk zullen we er een serieuze draai aan geven, ik kan nu al verklappen dat het decor vintage ben zal zijn. In ieder geval, hou 1 en 2 maart 2008 maar vrij want dan spelen we…