Het kijken zit erop voor mij. De laatste blok die ik zag was qua publiek en films het leukste, maar 2 Birds (Smáfuglar) blijft de beste film die ik zag. Maar deze zijn zeker het vermelden waard:

  • Puppetboy van Johannes Nyholm (Zweden): over een obsessieve jongeman die genadeloos wordt gebruikt door een TV-reporter. Het beste stuk waren de animaties waar de obsessie en frustratie van afdroop. (Europese competitie 3)
  • Love is dead van Eric Capitaine (Frankrijk): een soort franse praatfilm, maar dan met tempo en een heel goed concept: relaties afbreken als economisch rendabele activiteit. (Europese competitie 3)
Verder heb ik nog een zweedse film gezien over anale sex (Something in the air in Scandinavia?) en moet ik nog iedereen bedanken die naar Het verhaal van de drol is komen kijken. Vanavond om 22u30 de laatste vertoning op Leuven Kort…